• Free shipping for orders above €50,00
  • Handmade with love
  • Awareness Jewels for strength & support
  • Supporting the Dutch Cancer Society & Stichting Kanjerketting
HOME » Unieke sieraden

Unieke sieraden

De grote diversiteit van de unieke sieraden zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. De combi van trendy sieraden en een passie zorgt ervoor dat ik mij kan onderscheiden van andere webshops. Ik ben hier om mensen door middel van unieke sieraden te helpen en te versterken waar mogelijk. 

Awareness jewels

Op de website staat een speciale collectie genaamd ‘Awareness jewels’. Met deze sieraden hoop ik bewustwording te creëren voor onderwerpen als pride en autisme. Op de webshop zijn er bijvoorbeeld kleurrijke armbanden te vinden met proud erop. Ook zijn er regenboog sleutelhangers en regenboog oorbellen. Om meer bewustwording te creëren rondom autisme staat er een sleutelhanger te koop met een puzzel hartje. Ik hoop hiermee mensen te ondersteunen en kracht te geven als ze dat nodig hebben.

Unieke sieraden voor het goede doel

Er zijn ook ‘Ribbon jewels’ te vinden in de webshop. Ik verkoop hier sieraden om meer bewustwording te krijgen voor kanker. Van het geld dat ik verdien met deze collectie doneer ik 20% aan de Dutch Cancer Society en het kanjerketting fonds. Ik hoop dat wij op deze manier samen geld kunnen inzamelen en meer bewustwording kunnen creëren over kanker en wat voor effect dit op mensen kan hebben. Ik heb zelf tien jaar geleden kanker gehad en ik kwam er toen achter dat er helemaal niet veel sieraden waren die het soort kanker dat ik had steunen, namelijk lymfoom. Op de webshop zijn verschillende kleuren lintjes sieraden te vinden. Zo heb ik verschillende kleuren kettingen met het woord ‘hope’ erop. Er is ook een diamanten armband, een zilveren ketting en een ketting die speciaal zorgt voor bewustwording rondom verschillende soorten kanker zoals bijvoorbeeld longkanker, borstkanker of botkanker. Ik hoop dat wij zo samen de wereld iets mooier kunnen maken. 

 

Honden sieraden

Naast dat ik prachtige sieraden voor u heb, kunt u hier ook iets voor uw hond kopen. Ik verkoop namelijk halsband charms. Ook zijn er schattige hangertjes voor aan de halsband, uw hond heeft er nog nooit zo hip uitgezien. Naast honden sieraden hebben we ook honden sieraden voor uzelf, zo kunt u matchen met uw hond. Daarnaast zijn er armbandjes die u kunt bestellen met de naam van uw hond erop om zo altijd dichtbij te zijn. Verder verkoop ik nog diverse kettingen met de liefste hondjes erop. Wilt u iets subtielers, dan zijn er nog zilveren en gouden kettingen met hondenpootjes en hartjes. Kortom, de perfecte manier om de liefde voor uw hond te tonen.