• Free shipping for orders above €50,00
  • Handmade with love
  • Awareness Jewels for strength & support
  • Supporting the Dutch Cancer Society & Stichting Kanjerketting
HOME » Trendy sieraden

Trendy sieraden

Een outfit is pas compleet als er sieraden aanwezig zijn. Sieraden kunnen de outfit namelijk echt afmaken. In welke sieraden sfeer bevindt u zich vandaag? Gaat u voor de classic zilveren ketting of toch voor de kleurrijke choker? Misschien een scrunchie met een bloemenprint en een op maat gemaakt armbandje met de naam van uw hond erop? Wat voor dag u ook heeft, hier vindt u de perfecte sieraden om de dag mee door te komen.

Ruim assortiment

Op de webshop is een ruim assortiment aan sieraden te vinden. Van trendy tot unieke sieraden, u vindt het hier allemaal. De oorbellen die ik verkoop zijn vaak zowel in goud als in zilver te verkrijgen en de oorbellen zijn elegant en subtiel. Het assortiment bestaat uit veel verschillende vormen en kleuren, zodat er altijd wat voor u bij zit. Wilt u nou rode hartjes, gouden panters of zilveren olifanten? Het is hier allemaal te vinden. Neem vooral eens een kijkje! 

Trendy sieraden

De trendy sieraden op de webshop zijn hip en modieus. Zo verkoop ik scrunchies in alle soorten en kleuren. Scrunchies zijn haarelastiekjes die uw outfit helemaal af kunnen maken. Deze kleurrijke bandjes passen perfect in uw haar of om uw pols als accessoires. De scrunchies hebben verschillende bedrukkingen. Zo kunt u kiezen uit panterprint, bloemenprint of polka stippen.  

Wilt u trendy het jaar door? Dan bent u hier aan het juiste adres. Met de elegante kettingen scoort u altijd. Op veel van de kettingen staat een mooie boodschap die aansluit op mijn passie om mensen zich krachtig te laten voelen. Zo zijn er kettingen in de collectie met de woorden Brave, Hope, Fearless en Grateful. Met de betekenisvolle woorden hoop ik mensen te helpen en kracht te geven. Door één of meerdere van deze krachtige woorden dicht bij u te dragen gaat u misschien beter en positiever de dag door. Als u zich meer in het vrolijke kleurrijke humeur bevindt, dan zijn de meerkleurige chokers misschien wel iets voor u. Ook kunt u hier ringen bestellen. Laat uw handen er elegant uitzien door één of meerdere van de ringen uit de webshop.

Vriendschapskettingen

Heeft u altijd al een mooie vriendschapsketting willen hebben met uw beste vriendin, maar heeft u nog nooit de perfecte ketting kunnen vinden? Dan vindt u die bij deze! In mijn webshop zijn er namelijk stijlvolle sieraden voor u en uw beste vriendin. We hebben een ketting genaamd ‘Pinky Promise’. Deze ketting is het perfecte cadeau om aan een speciaal iemand te laten zien hoe belangrijk hij of zij voor u is. Een ketting van Jewels by Janine is de perfecte verzegeling van de vriendschap.

Trendy sieraden