• Free shipping for orders above €50,00
  • Handmade with love
  • Awareness Jewels for strength & support
  • Supporting the Dutch Cancer Society & Stichting Kanjerketting
HOME » Sieraden Eindhoven

Sieraden Eindhoven

Mijn naam is Janine en ik verkoop trendy sieraden onder de naam ‘Jewels by Janine’. Dit doe ik vanuit Eindhoven. Met de sieraden uit Eindhoven die ik verkoop hoop ik te zorgen voor inclusiviteit. In de webshop verkoop ik ook unieke sieraden om voor verschillende zaken meer bewustzijn te creëren onder mensen.

Betekenisvolle sieraden

Met mijn sieraden wil ik een boodschap overbrengen. Iedereen verdient het om zich sterk en krachtig te voelen en dit probeer ik onder andere te bereiken met mijn sieraden. Met een deel van de sieraden die ik verkoop hoop ik bewustzijn bij mensen over bepaalde onderwerpen te creëren. Een voorbeeld hiervan zijn de ‘Pride jewels’. Deze sieraden vind ik heel belangrijk, omdat ik vind dat iedereen moet kunnen zijn wie hij of zij is en kunnen houden van wie hij of zij wil. Met de kleurrijke collectie hoop ik de mensen die deze sieraden dragen steun te bieden. Ook hoop ik dat mensen zich sterk voelen bij het dragen van deze en nog meer sieraden van de ‘Awareness jewels’.

Sieraden uit Eindhoven koopt u hier

Ik verkoop de sieraden vanuit Eindhoven. Zodra u een bestelling hebt geplaatst wordt uw pakketje binnen 3 dagen verstuurd. Als u een bestelling boven de 50,- euro doet zijn de verzendkosten gratis. Naast de webshop ben ik ook te vinden op verschillende online platforms. Ik ben zoal te vinden op Instagram, Facebook, TikTok en Pinterest. Op mijn Instagram moet u vooral eens kijken als u een hond heeft. Hier staan veel leuke post over de honden sieraden die te koop staan in de webshop. Zo zijn er leuke zelfgemaakt armbandjes en op de armbandjes kunt u de naam van uw hond laten zetten. Ook zijn er foto’s te vinden van mijn hond die haar halsband charme om heeft.  Als u inspiratie wilt opdoen, neem dan vooral een kijkje en volg mij op mijn social media kanalen. 

Mijn verhaal

Zoals gezegd ben ik deze webshop begonnen om bewustwording rond verschillende onderwerpen te creëren. De ‘Ribbon jewels’ zijn speciaal ontworpen voor mensen die zelf kanker hebben of hebben gehad. Ik wil hiernaast bewustwording ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker, omdat iedereen het recht heeft op een toekomst. Daarnaast nodig ik u uit om een statement te maken met een van de pride sieraden. Zorg ervoor dat iedereen zich veilig voelt om te zijn wie hij of zij is. Ik hoop dat u samen met mij wilt vechten tegen kanker om zo doe de toekomst te verbeteren.

Sieraden Eindhoven